El Club Bàsquet Valls finalitza la pretemporada amb victòria a la pista del Cornellà, equip que milita a LEB Plata per 60-63. Els d’Oriol Pozo posen aixi el punt i final als tests preparatoris per la posada a punt a una nova temporada en Lliga EBA, i ho farà al Joana Ballart davant el Baricentro Barberà.

PUBLICITAT

Els vallencs van emportar-se bones sensacions del partit on van anar de menys a més on van recuperar sensacions defensives amb la tornada d’Adrià Trouvé o els primers minuts del nou pivot Melinfowu. Així valorava la victòria a domicili del tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

Amb tot, el màxim anotador va ser Marcus Vinicius amb 14 punts i 11 rebots, seguit del “Chacho” Martínez amb 10 punts. Un últim assaig abans de l’hora de la veritat dissabte a les 18h de la tarda al Joana Ballart en el duel entre el CB Valls i el Baricentro Barberà.

PUBLICITAT