Pla detall de l'intermitent d'un dels patinets elèctrics de lloguer de Reby. Foto del 26 de gener del 2021 (horitzontal).

Aprovada una moció a l’Ajuntament de Valls per regular l’ús dels patinets elèctrics a la ciutat. La mesura es va aprovar per unanimitat en el consell plenari celebrat aquest dilluns per crear una normativa que regularà l’ús dels patinets elèctrics.

Pla detall de l'intermitent d'un dels patinets elèctrics de lloguer de Reby. Foto del 26 de gener del 2021 (horitzontal).
PUBLICITAT

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Valls s’anuncia que aviat es presentarà una nova ordenança que marcarà la normativa per circular amb el vehicle de mobilitat personal.

Entre ells, es faran cursos d’educació viària, es regularà la velocitat màxima del patinet, la prohibició de circular per voreres i l’ús del casc entre altres.  Escoltem al regidor de seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Valls, Enric Garcia. 

Així doncs, Valls serà una de les ciutats de Catalunya que comptin amb la regulació per circular amb patinet elèctric. Una moció que properament prosperarà amb la nova normativa que marcarà el consistori vallenc.

PUBLICITAT