OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Destaquem el més important d’avui dimarts 28 de setembre i és que Valls ha aprovat una moció que regularà l’ús dels patinets elèctrics a la ciutat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

La mesura es va aprovar per unanimitat en el consell plenari celebrat aquest dilluns per crear una normativa que regularà l’ús dels patinets elèctrics. Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Valls s’anuncia que aviat es presentarà una nova ordenança que marcarà la normativa per circular amb el vehicle de mobilitat personal.

Entre ells, es faran cursos d’educació viària, es regularà la velocitat màxima del patinet, la prohibició de circular per voreres i l’ús del casc entre altres.

Així doncs, Valls serà una de les ciutats de Catalunya que comptin amb la regulació per circular amb patinet elèctric. Una moció que properament prosperarà amb la nova normativa que marcarà el consistori vallenc.

Entre altres mesures també es va aprovar el consell plenari la internalització del 112. La mesura va prosperar per proposta de la CUP i el PSC, tot i que els grups municipals de l’equip de govern de l’Ajuntament de Valls, Junts per Valls i ERC, van abstenir-se. 

Avui també l’Ajuntament de Valls reconeixerà Marta Galimany després de la seva segona posició. Serà amb un acte a les 19h de la tarda a l’Ajuntament on també s’hi posarà el seu nom a la pista d’atletisme d’El Fornàs.

L’atleta vallenca assolia la segona posició a l’EDP Rock’n Roll Running Series Madrid, a només dos minuts de la primera Nuria Lugueros, vencedora de la prova.

I en esports, El Club Bàsquet Valls finalitza la pretemporada amb victòria a la pista del Cornellà, equip que milita a LEB Plata per 60-63. Els d’Oriol Pozo posen aixi el punt i final als tests preparatoris per la posada a punt a una nova temporada en Lliga EBA, i ho farà al Joana Ballart davant el Baricentro Barberà.

PUBLICITAT