La pista d’atletisme de El Fornàs passa a dir-se Pista d’Atletisme Marta Galimany, en reconeixement a l’atleta olímpica vallenca. Es va presentar un mural en honor a l’esportista on s’hi va destapar una lona negra on a la part superior es donava el nom de la nova pista d’atletisme. Així ho valorava l’atleta vallenca, marta Galimany.

PUBLICITAT

L’atleta i l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Ferré van destapar la lona en què es llegeix la “Pista d’atletisme Marta Galimany”, i el grafiti obra de l’artista Isaac Muñoz ‘Leim’. La ciutat de Valls reconeix d’aquesta manera, els èxits  de l’esportista que milita amb Adidas. El canvi de nom es va aprovar durant la junta de portaveus de l’Ajuntament de Valls l’agost del 2020, però aquest 28 de setembre és quan finalment, s’ha pogut celebrar l’acte.

PUBLICITAT