Destaquem el més important d’avui dimecres 29 de setembre i és que retorna la normalitat del món casteller a la ciutat de Valls.

PUBLICITAT

La Colla Joves Xiquets de Valls actuaran per primera vegada després de la pandèmia a la plaça del Pati. La colla vallenca, d’aquesta manera, farà les primeres construccions en solitari aquest diumenge a les 12 del migdia, a l’emblemàtica plaça del Pati, ja que en les altres diades que s’han celebrat arreu del Camp de Tarragona, no havien tingut la oportunitat d’actuar-hi encara.

Amb tot, la colla haurà de respectar les mesures que el Procicat ha establert per les diades castelleres amb un màxim de 160 castellers amb el públic assegut, entre altres. 

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls tornava aquest diumenge, a la plaça Pilar de 6 del barri dels Habitatges, amb una actuació en solitari amb l’objectiu de rodar els troncs i la canalla. Els de la camisa rosada descarregaven el 3de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7. Per acomiadar-se, alçaven un vano de 5.

L’actuació vallenca va tenir una segona part amb construccions de 6 pisos sense el so de les gralles amb la idea de provar gent nova. De cara a la pròxima setmana, els del Portal Nou confien en estrenar alguna estructura nova en la visita a la diada del Mercadal de Reus.

I ja és oficial, la pista d’atletisme de El Fornàs passa a dir-se pista d’Atletisme Marta Galimany, en reconeixement a l’atleta olímpica vallenca. Es va presentar un mural en honor a l’esportista on s’hi va destapar una lona negra on a la part superior es donava el nom de la nova pista d’atletisme. Així ho valorava l’atleta vallenca, Marta Galimany.

PUBLICITAT