La UE Valls s’estrena en partit oficial a la campanya 2021-2022 a Primera Catalana i ho farà a un camp complicat com és el cas de l’Igualada. Els de Manel Cazorla arriben tot just recuperant efectius en el que es preveu una temporada llarga i poder lluitar l’ascens. 

PUBLICITAT

Els vallencs ho faran amb una plantilla completament renovada amb 21 jugadors, onze d’ells son cares noves. Una pretemporada marcada per la irregularitat per les múltiples baixes que han patit els vallencs i que voldran revertir la dinàmica en partit oficial. Així ho valorava el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Els de la capital de l’Alt Camp compten que alguns jugadors puguin fer la passa endavant com el davanter Guillem Martínez, Jordi Verdejo o l’extrem Xavi Toldrà, a més de la importància de la rereguarda en la porteria d’Albert Alfonso. El partit es disputarà dissabte a les dotze del migdia, al camp de Les Comes d’Igualada.

PUBLICITAT