Bon dia i benvinguts a #VALLSINFO! L’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls sobre les darreres novetats de la ciutat.

PUBLICITAT

Destaquem el més important d’avui dijous 30 de setembre i és que les Festes Decennals 2021+1 recuperen la trobada de Colles Castelleres més gran que es realitza cada deu anys i es farà.

Compte enrere per les Festes Decennals 2021+1 on finalment, després d’un any i mig torna la trobada de les Colles Castelleres a Valls. En aquest cas, es celebrarà el diumenge 30 de gener que comptarà amb les habituals dues rondes de castells i la darrera de pilars. 

De fet, la cita de les Decennals és l’única Trobada no competitiva que reuneix cada deu anys la major part de colles castelleres del país, que es retrobaran a la ciutat de Valls després de superar la pandèmia de la COVID-19. 

Així doncs, es repren la convocatòria castellera que es reuneix cada deu anys i que en aquesta ocasió servirà per fer-se un retrobament després d’un any i mig d’aturada, on al 2011 van ser 57 colles participants. Es preveu que l’esdeveniment sigui a les 12 del migdia i que la trobada a la ciutat de Valls permetrà comprovar el grau d’afectació real que ha tingut la pandèmia a les agrupacions castelleres. Així doncs, Valls tornarà a aplegar la trobada castellera a les Festes Decennals 2021+1.

D’altra banda, l’Ajuntament de Valls tramita diversos ajuts per poder pagar lloguers a famílies o nous habitatges per atraure nous propietaris a la ciutat. Sota la Regidoria d’Habitatge engeguen d’aquesta manera, diverses dotacions de 80.000 euros en tres línies d’actuació, s’hi destinen enguany 10.000 euros més respecte l’any anterior.

Aquesta convocatòria es repartiran de tres formes: per a propietaris que vulguin fer reformes dels immobles i els adhereixin a la borsa de lloguer social de l’Oficina Local de l’Habitatge a Provalls, ajuts per poder pagar l’IBI del 50% fins al 100% i ajuts per a poder pagar el lloguer.

PUBLICITAT