L’Ajuntament de Valls tramita diversos ajuts per poder pagar lloguers a famílies o nous habitatges per atraure nous propietaris a la ciutat. Sota la Regidoria d’Habitatge engeguen d’aquesta manera, diverses dotacions de 80.000 euros en tres línies d’actuació, s’hi destinen enguany 10.000 euros més respecte l’any anterior.

PUBLICITAT

Aquesta convocatòria es repartiran de tres formes: per a propietaris que vulguin fer reformes dels immobles i els adhereixin a la borsa de lloguer social de l’Oficina Local de l’Habitatge a Provalls, ajuts per poder pagar l’IBI del 50% fins al 100% i ajuts per a poder pagar el lloguer.

En el primer cas, els propietaris que facin reformes poden beneficiar-se de fins a 10.000 euros per cada cas i amb diversos bonus si es fan millores relacionades amb la sostenibilitat i eficiència energètica. Així ho explicava el Regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Valls, Ramon Font.

La convocatòria es troba oberta fins el proper 3 de novembre, on 50 propietaris ja s’hi han beneficiat d’aquesta mesura. L’Oficina Local d’Habitatge Provalls ha incrementat any rere any els expedients fins arribar als 404 el 2020 amb un total de 490.000 euros.

Amb la campanya “buit no serveix per a res” des de la regidoria d’habitatge de l’Ajuntament de Valls compta amb la intenció d’omplir els immobles lliures i poder ajudar a les famílies de la ciutat a poder-se instal·lar, a més de poder atraure nous inversors.

PUBLICITAT