Estrena inmillorable del CB Valls en lliga EBA amb una victòria il·lusionant i contundent al Baricentro Barberà per 75 a 54. Els d’Oriol Pozo van dominar totes les facetes del partit amb una rotació àmplia i amb actuacions destacades entre els nous fitxatges com és el cas de Melinfowu, Vinicius o l’actuació dels joves David Loras, Alvaro Bello i Adrià Trouvé. Un recital coral de l’equip i una posada en escena gairebé inmillorable.

PUBLICITAT

El conjunt vallesà només va poder aguantar el primer quart amb encert des de la línia exterior però els blanc-i-vermells a partir del segon període van trencar el matx amb una actuació superlativa. Amb un gran joc interior i el poder sota la pintura a nivell defensiu, el CB Valls marxava al descans amb una diferència de 19 punts amb un 44 a 25.

 El segon temps, el Barberà posava més agressivitat a la defensa però els d’Oriol Pozo seguien trobant els espais i amb un gran debut de Melinfowu i un gran tercer quart de Jony Medina, Vinicius o el Chacho Martínez on marxaven encara més al resultat sense donar opcions al conjunt visitant i, finalment, superant el Barberà 75 a 54. 

Oriol Besora tancava en l’últim quart el partit amb una anotació final d’11 punts, igualat amb Jony Medina i només per sota del màxim anotador Vinicius. Així valorava la primera victòria de la temporada en lliga EBA el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

Una estrena d’ensomni que fa il·lusionar de valent al Joana Ballart amb el gran fons d’armari del CB Valls i on serà molt dificil definir un 5 inicial titular. El proper partit, el CB Valls visitarà la pista del Castelldefels, diumenge a un quart de set de la tarda.

PUBLICITAT