Pla general del 5d7 de la Colla Vella Xiquets de Valls a la segona ronda de la Diada del Mercadal. Imatge del 3 d'octubre de 2021 (Horitzontal).

La Colla Vella dels Xiquets de Valls participava aquest diumenge en la diada del Mercadal, la primera trobada castellera de colles de diferents municipis des de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19.

Pla general del 5d7 de la Colla Vella Xiquets de Valls a la segona ronda de la Diada del Mercadal. Imatge del 3 d'octubre de 2021 (Horitzontal).
PUBLICITAT

En la segona actuació del 2021, els de la camisa rosada descarregaven el 4de7 amb el pilar, el primer 5de7 de l’any i el 3de7. Per acomiadar-se, enlairaven dos pilars de 5 i quatre de 4. Escoltem la valoració del cap de colla de la Vella, Albert Martínez.

Després de Reus, els del Portal Nou tenen la vista posada en la diada de Santa Úrsula vallenca del pròxim 24 d’octubre. Per això, a banda dels assaigs habituals, se’n ha convocat un d’extraordinari el pròxim dissabte 16 d’octubre.

Tornant al Mercadal, la diada servia per veure el primer castell de 8 de l’any. El carro gros l’aconseguien els Castellers de Vilafranca. Els penedesencs també s’apuntaven el 5de7 i el 4de7 amb el pilar.

Els Xiquets de Reus completaven el 3de7, el 4de7 i el 4de7 amb el pilar. Tot i que amb un ordre diferent als de la camisa avellana, la Jove de Tarragona i els Capgrossos de Mataró signaven els mateixos registres.

PUBLICITAT