La Unió Esportiva Valls té a tocar la victòria al Camp de les Comes davant l’Igualada però en cinc minuts, els locals van aconseguir rascar l’empat. Els vallencs van anotar el gol més ràpid de tota la Primera Catalana. En 30 segons, Marc Guasch obria el lluminós aquesta temporada i obria la llauna pel Valls en partit oficial. 

PUBLICITAT

El gol va atorgar el control del partit pels de Manel Cazorla que van realitzar un gran primer acte amb diverses ocasions per ampliar el resultat.

A la represa, Arnau Miró des de l’estratègia posava el 0-2 pel Valls on semblava que sentenciava el matx, però un penal superada l’hora del partit, despertava l’Igualada pels minuts finals.

Així doncs, només cinc minuts després, el jugador local Juanpi anotava l’empat final amb un xut imparable per l’escaire. Escoltem al tècnic de l’UE Valls, Manel Cazorla.

Així doncs, el conjunt vallenc suma el primer punt de la temporada fora de casa amb la sensació d’haver merescut la victòria, però que en dues accions van marcar el final del partit. El proper duel ja serà en l’estrena a casa entre la UE Valls i el Mollerussa.

PUBLICITAT