L’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera participarà el proper dijous 7 d’octubre a les jornades de noves oportunitats del Camp de Tarragona organitzades per Cessetània, de la Xarxa de Desenvolupament Local a Vila-seca.

PUBLICITAT

Aquesta jornada de portes obertes tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreres per tal de donar visibilitat a la feina en l’àmbit de desenvolupament local de les entitats de tot el Camp de Tarragona, entre elles Vallsgenera. Escoltem la gerent de Vallsgenera, Àgata Prats.

L’acte, adreçat a professionals i entitats del territori es vertebra en quatre eixos principals: impulsar la concertació territorial, fomentar el treball en xarxa entre les entitats amb agents socioeconòmics públics i privats, donar a conèixer els reptes locals d’acord amb les polítiques europees de desenvolupament i difondre experiències d’èxit arreu del món local i Valls tindrà representació amb l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera.

PUBLICITAT