Destaquem el més important d’avui dimarts 5 d’octubre perquè Vallsgenera hi serà en les jornades noves oportunitats de Cessetània a Vila-seca.

PUBLICITAT

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera participarà el proper dijous 7 d’octubre a les jornades de noves oportunitats del Camp de Tarragona organitzades per Cessetània- Xarxa de Desenvolupament Local a Vila-seca. Aquesta jornada de portes obertes tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreres per tal de donar visibilitat a la feina en l’àmbit de desenvolupament local de les entitats de tot el Camp de Tarragona, entre elles Vallsgenera.

L’acte, adreçat a professionals i entitats del territori es vertebra en quatre eixos principals: impulsar la concertació territorial, fomentar el treball en xarxa entre les entitats amb agents socioeconòmics públics i privats, donar a conèixer els reptes locals d’acord amb les polítiques europees de desenvolupament i difondre experiències d’èxit arreu del món local i Valls tindrà representació amb l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera.

Parlem de la diada castellera, començant en la que va celebrar-se a la ciutat de Valls per la Joves Xiquets de Valls. La plaça del Pati va ser l’escenari escollit per la Colla Joves per celebrar la primera actuació des de l’esclat de la pandèmia de la COVID-19.

Seguint totes les mesures anti-Covid, els de la camisa vermella rodaven diversos castells de 7: el 3de7, el 4de7 amb el pilar, el 3de7 amb el pilar i un vano de 5.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls participava aquest diumenge en la diada del Mercadal, la primera trobada castellera de colles de diferents municipis des de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19.

En la segona actuació del 2021, els de la camisa rosada descarregaven el 4de7 amb el pilar, el primer 5de7 de l’any i el 3de7.

I en esports, el CB Valls Lear cau a casa en Copa Catalunya davant l’Igualada per una diferència de 25 punts 53 a 78. Un partit que va servir minuts abans per retre homenatge a Raquel Arias, penjant la samarreta al Joana Ballart per sempre per la seva trajectòria al CB Valls. 

Les vallenques segueixen sense aconseguir la victòria en el segon duel oficial de la temporada i en l’estrena al Joana Ballart. Les visitants van ser molt superiors en totes les facetes del partit. Durant el primer quart, les vallenques equilibraven les cistelles de les de l’Anoia, on marxaven només quatre punts de diferència 13 a 17.

PUBLICITAT