Destaquem el més important d’avui dimecres 6 d’octubre explicant que el Centre Cívic de Valls impulsa “Valls, història Viva” una proposta per apropar el patrimoni als ciutadans.

PUBLICITAT

El Centre Cívic de Valls presenta “Valls història Viva”, el projecte per acostar el patrimoni de la ciutat a la ciutadania. Es farà amb representacions en diferents espais, sobretot en el Centre Històric de Valls amb diverses escenes teatrals que representaran capítols i esdeveniments de la capital de l’Alt Camp.

Des del Centre Cívic remarquen que és un projecte nascut al 2020, però que va haver d’aturar-se per la pandèmia de la COVID-19.

Aixi doncs, els dies 20 i 21 de novembre, en emplaçaments emblemàtics de la ciutat on hi seran: l’antic convent del Carme, el Call Jueu, la Capella del Roser, el saló de plens de l’Ajuntament i al Monestir de la Presentació al Portal Nou.

Expliquem en educació que la regidoria d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat de l’Ajuntament de Valls i el Col·legi Claret de Valls signen una nova col·laboració per realitzar assignatures de caire comunitari i intergeneracional.

Han completat la signatura el regidor d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà i el director del col·legi Claret, Josep Fusté per què els alumnes de 3r d’ESO puguin dur a terme tallers d’estimulacio cognitiva a persones de 65 anys en diferents barris de la ciutat durant la setmana. 

PUBLICITAT