El Centre Cívic de Valls presenta “Valls història Viva”, el projecte per acostar el patrimoni de la ciutat a la ciutadania. Es farà amb representacions en diferents espais, sobretot en el Centre Històric de Valls amb diverses escenes teatrals que representaran capítols i esdeveniments de la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Des del Centre Cívic remarquen que és un projecte nascut al 2020, però que va haver d’aturar-se per la pandèmia de la COVID-19. Així ho explicava la regidora d’Acció Civica i Joventut, Laia Castells.

Aixi doncs, els dies 20 i 21 de novembre, en emplaçaments emblemàtics de la ciutat on hi seran: l’antic convent del Carme, el Call Jueu, la Capella del Roser, el saló de plens de l’Ajuntament i al Monestir de la Presentació al Portal Nou.

Amb aquestes representacions es vol acostar el patrimoni a la ciutat de Valls que en alguns casos porten anys tancats al públic com és el cas del Monestir de la Presentació. “Valls Història Viva” facilitarà en format de ruta, un guia per tal que els visitants puguin informar-se en tot moment dels contextos històrics dels monuments sense perdre’n detall.

Les adquisicions seran a principis de novembre, a partir de la platafora codetickets en què l’entrada serà lliure pels menors de cinc anys i un preu simbòlic de 3 euros per la guia.

PUBLICITAT