La regidoria d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat de l’Ajuntament de Valls i el Col·legi Claret de Valls signen una nova col·laboració per realitzar assignatures de caire comunitari i intergeneracional.

PUBLICITAT

Han completat la signatura el regidor d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà i el director del col·legi Claret, Josep Fusté per què els alumnes de 3r d’ESO puguin dur a terme tallers d’estimulacio cognitiva a persones de 65 anys en diferents barris de la ciutat durant la setmana. 

Tot plegat, compta amb l’objectiu que l’alumnat del col·legi Claret puguin realitzar una assignatura de suport comunitari i social de caire intergeneracional.

La col·laboració s’estendrà durant tot aquest curs 2021-2022 i es duu a terme en el marc del programa d’envelliment actiu, per tal de promoure sinergies entre generacions i fomentar el treball en xarxa de veïns i veïnes.

Amb tot, els alumnes del Col·legi Claret visitaran dimarts a la tarda diferents residències i punts de la capital de l’Alt Camp per tal de fomentar l’envelliment actiu a la ciutat de Valls.

PUBLICITAT