Les Festes Decennals de Valls 2021 + 1 tindran el seu espectacle de dansa particular dirigit per la creativitat de les dones de Valls anomenat “El barri balla: dones”. Es tracta d’una nova proposta innovadora que reunirà ciutadanes vallenques de diverses generacions des de nenes a persones de 70 anys.

PUBLICITAT

Tot plegat, dirigit per la vallenca Elisenda Nadal, es recollirà els desitjos i emocions de les dones mitjançant improvisacions, coreografies pautades, veu cançó i música en directe. Així ho explicava a la directora de la proposta, Elisenda Nadal.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Valls, Dolors Ferré, ha explicat la importància que també guarda el Centre Cívic en realitzar l’embrió de la proposta l’any 2019.

L’espectacle de “El barri balla: dones” es celebrarà el proper dilluns 31 de gener al convent del Carme, emplaçament que viurà l’estrena. Per ara, es faran assajos en dos grups que s’organitzaran el mes de novembre per assajar conjuntament tant al Teatre Principal com el Centre Cultural de Valls. Una proposta per les Decennals 2021+1 feta a través de la creativitat de les dones de manera transversal i per totes les edats a la ciutat de Valls.

PUBLICITAT