Destaquem el més important d’avui dijous 7 d’octubre explicant que les Festes Decennals de Valls 2021+1 tindran el seu espectacle de dansa fet i nascut a través de les dones vallenques. “El barri balla: dones.”

PUBLICITAT

Es tracta d’una nova proposta innovadora que reunirà ciutadanes vallenques de diverses generacions des de nenes a persones de 70 anys. Tot plegat, dirigit per la vallenca Elisenda Nadal, es recollirà els desitjos i emocions de les dones mitjançant improvisacions, coreografies pautades, veu cançó i música en directe.

L’espectacle de “El barri balla: dones” es celebrarà el proper dilluns 31 de gener al convent del Carme, emplaçament que viurà l’estrena. Per ara, es faran assajos en dos grups que s’organitzaran el mes de novembre per assajar conjuntament tant al Teatre Principal com el Centre Cultural de Valls. 

“Fins al final. La muntanya russa de la Colla Joves”, que es tracta del nom del documental que la Colla Joves Xiquets de Valls ha elaborat per recordar la diada de Santa Úrsula 2019 marcada pel 3de9 sense folre carregat. 

L’obra audiovisual dirigida pel casteller dels de la camisa vermella, Xavi Marimon, juga, sobretot, en recollir les vivències dels protagonistes de la mateixa colla.

PUBLICITAT