La Unió Esportiva Valls s’estrena a casa aquesta temporada amb la voluntat de redimir-se per haver deixat escapar dos punts al camp de l’Igualada després d’anar 0-2 per davant. Els de Manel Cazorla reben el Mollerussa volent arrossegar el mateix nivell de la primera meitat a Les Comes portant la iniciativa. El Mollerussa per la seva banda, arriba després de guanyar 2-0 davant el Tàrrega. Aquestes eren les impressions del tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

PUBLICITAT

Una Unió Esportiva Valls arrossega diverses baixes com Sergi Gestí, Xavi Fabra de llarga duració durant tres mesos i Eze. Amb tot, els vallencs afronten amb molta il·lusió el primer partit de la temporada a El Vilar, on volen que l’afició sigui un factor clau per aconseguir el primer triomf de la temporada. La tornada al públic als estadis, es preveu decisiva als partits de casa.

El partit, serà diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. Un partit que podreu seguir en directe a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT