El CB Valls Lear busca aconseguir el primer triomf de la temporada a Copa Catalunya a la pista del Càmping Bianya Roser. Les vallenques després de caure en els dos primers partits, necessiten la victòria en la tercera jornada de Copa Catalunya en què no han començat amb bon peu amb resultats massa abultats davant el Grup Barna i l’Igualada a casa.

PUBLICITAT

Les de Benet Ibáñez per aquest partit comptaran amb una nova incorporació, la jugadora californiana Tylinn Carter. La pivot nord-americana podria debutar a la pista del Roser, tot i que queda pendent que el transfer arribi a temps. La jugadora arriba en bona forma i en cas que es completi el tràmit administratiu, tindria alguns minuts aquest cap de setmana.

Un nou reforç que donarà joc interior i aire fresc a les de la capital de l’Alt Camp que necessiten aconseguir una victòria per agafar aire i confiança diumenge a dos quarts d’una del migdia, davant el Roser.

PUBLICITAT