El Club Bàsquet Valls visita una de les pistes més complicades de la temporada. Després de passar per sobre del Baricentro Barberà, visita la pista d’un dels candidats a pujar de categoria i un dels més potents de la categoria, el Castelldefels. 

PUBLICITAT

Els d’Oriol Pozo voldran demostrar fora de casa la seves armes. L’últim partit a domicili va ser de molt nivell per part dels vallencs derrotant el CB Cornellà de LEB Plata 60-63. Els blanc-i-vermells buscaran la victòria en una pista que s’ha tornat en els darrers anys complicada de guanyar, i més amb el retorn del públic.

Una de les claus serà aturar als germans Mañés sota la pintura, una de les grans armes i amenaces del conjunt barceloní. Per aquest partit, els de la capital de l’Alt Camp tindran el dubte fins a darrera hora de Sergi Domènech i la baixa de Jordi Andreu. El partit, es disputarà diumenge a un quart de set de la tarda al pavelló Can Vinader davant el CB Castelldefels.

PUBLICITAT