La UE Valls aconsegueix la primera victòria de la temporada a casa davant el Mollerusa per 1 gol a 0. Els blanc-i-vermells van aconseguir el primer triomf de la temporada on van deixar poques opcions al Mollerussa que pràcticament no va rematar a porteria.

PUBLICITAT

Els de Manel Cazorla van obrir el marcador al minut 30 de la primera meitat amb un gol obra de Ramon Miranda després d’una gran jugada individual i un xut creuat a l’escaire.

Amb el gol, el Valls va aconseguir mantenir a ratlla als visitants seguint el mateix pla de partit i sense que succeïssin gaires coses. Escoltem al tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Així doncs, la UE Valls suma els primers tres punts de la temporada i fa valer la mitjana anglesa. Amb aquests 4 punts, els vallens es situen al capdavant de la classificació del grup 3 de Primera Catalana amb el Martorell, Vista Alegre i l’Alcarràs.

PUBLICITAT