La producció d’òpera de “La Flauta Màgica” de Mozart s’estrena a Valls amb motiu de les Festes Decennals, que acolirà el Centre Cultural de la ciutat. L’adaptació de l’obra, serà feta i produïda en un producte 100% vallenc, amb el tenor Roger Padullés que integra l’elenc artístic com el tenor David Alegret, les sopranos Marta Methéu i Isabella Gaudí entre altres. Així explicava l’alcaldessa de Valls, Dolors Ferré l’obra que serà 100% vallenca.

PUBLICITAT

Així doncs, també es decidirà en una audició el proper 30 d’octubre quins son els memebres dels cors vallencs que puguin conformar aquesta producció. En aquest sentit, el tenor vallenc Roger Padullés explica com es conformarà l’obra al Centre Cultural.

La Flauta Màgica és una obra adaptada per a tots els públics que aplegarà durant dues hores que manté parts originals cantades en alemany i amb la figura d’un narrador que presentarà les diferents escenes. A més, hi haurà també infants del Cor Infantil Sant Esteve de Vila-seca amb la participació dels infants a Valls. Un Centre Cultural que ara mateix ja s’aprecien els canvis en les parets per focalitzar l’interés a l’escenari i que estarà a punt per acollir l’obra, que es presentarà el proper 3 de febrer.

PUBLICITAT