Destaquem el més important d’avui dijous dia 14 d’octubre i és que es presenta l’òpera de la Flauta Màgica per les Decennals.

PUBLICITAT

Així doncs, la producció d’òpera de Mozart s’estrenarà al Centre Cultural de la ciutat. L’adaptació de l’obra, serà feta i produïda en un producte 100% vallenc, amb el tenor Roger Padullés que integra l’elenc artístic com el tenor David Alegret, les sopranos Marta Mathéu i Isabella Gaudí entre altres.

Així doncs, també es decidirà en una audició el proper 30 d’octubre quins son els membres dels cors vallencs que puguin conformar aquesta producció. En aquest sentit, el tenor vallenc Roger Padullés explica com es conformarà l’obra al Centre Cultural.

La Flauta Màgica és una obra adaptada per a tots els públics que aplegarà durant dues hores que manté parts originals cantades en alemany i amb la figura d’un narrador que presentarà les diferents escenes.

A més, hi haurà també infants del Cor Infantil Sant Esteve de Vila-seca amb la participació dels infants a Valls. Un Centre Cultural que ara mateix ja s’aprecien els canvis en les parets per focalitzar l’interés a l’escenari i que estarà a punt per acollir l’obra, que es presentarà el proper 3 de febrer.

També hem d’explicar que Valls arrenca la campanya comercial per a infants, el Troba Troba. Una iniciativa on un total de 34 establiments vallencs formen part de la campanya comercial, on els infants han de trobar un objecte intrús a cada establiment on no s’hi ven ni està integrat a la decoració del local.

I dissabte 16 d’octubre es celebrarà l’EcoFira del Camp de Tarragona a Valls i es torna a celebrar presencialment. En tot aquest temps es va haver d’adaptar a la pandèmia de la COVID-19 amb una edició online i haver suspès una altre programada per la tardor.

En aquesta cinquena edició es reunirà una desena de paradetes de productores i elaboradores ecològiques, artesanes i de proximitat, com és el cas del celler Vinya Janine, Cultius Gaià, la Cooperativa Sòca-Rel o Fruits del Gaià, entre altres. Es podrà conèixer i adquirir productes d’horta, fruita fresca, vi i oli, entre altres.

PUBLICITAT