Valls ret tribut al 81è anniversari del president de la Generalitat, Lluís Companys. Com ja és tradició, s’ha fet a les 7 del matí a la Plaça del Blat on s’ha dut a terme un acte d’homenatge on s’han tirat les quatre salves en honor seu.

PUBLICITAT

Tot seguit, una desena de persones s’han desplaçat fins a El Fornàs al monument de Lluís Companys per fer la tradicional ofrena floral. Així ho explica el president de la secció local d’ERC Valls, Andreu Garcia.

Un acte d’homenatge que ja s’ha tornat tradicional a la capital de l’Alt Camp per reconèixer Lluis Companys que va ser afussellat al castell de Montjuïc el 15 d’octubre de 1940.

Un acte organitzat per la secció local d’ERC a Valls on desenes de persones han volgut commemorar i rememorar un cop més, la figura de Lluís Companys a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT