Tercer matx de la temporada per una UE Valls que arriba amb la moral alta després de guanyar a El Vilar davant el Mollerussa per 1 a 0. Ara l’assignatura pendent dels de Manel Cazorla és aconseguir els primers tres punts de la temporada lluny de casa i amb ganes de resurgir després de tenir la victòria a la mà a la primera jornada davant l’Igualada.

PUBLICITAT

Els blanc-i-vermells, per contra, visiten un Solsona amb necessitats ja que no coneixen la victòria en aquests dos primers duels de la temporada i amb canvi d’entrenador per part del conjunt local. Escoltem al tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Els vallencs no volen baixar del capdavant de la classificació empatats amb Martorell, Vista Alegre i Alcarràs aconseguint la primera victòria a domicili de la temporada. Guillem Martínez serà baixa per un esquinç i es suma a les baixes de Fabra, Gestí i Iker Cid, encara sense data de retorn.

PUBLICITAT