El proper diumenge 24 d’octubre tindrà lloc la diada més important del calendari casteller a Valls: Santa Úrsula. A més, enguany, la mare de totes les diades serà el primer compromís important de les dues colles dels Xiquets de Valls després de més d’un any i mig d’aturada per culpa de la crisi sanitària de la Covid-19.

PUBLICITAT

A una setmana de Santa Úrsula, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha convocat un assaig especial aquest dissabte, a les sis de la tarda, amb la intenció de treballar les estructures per aquesta jornada.

Al llarg del cap de setmana, els de la camisa rosada també han organitzat diverses activitats. El mateix dissabte, a partir de les onze de la nit, hi haurà un concert amb el grup Figa Flawas i DJ Ceba. De cara a diumenge, a les dotze del migdia, hi haurà un vermut-debat amb el títol “És possible”?.

D’altra banda, aquest divendres, a les deu de la nit, la Colla Vella també té programat l’assaig habitual.

PUBLICITAT