La diada de Santa Teresa de El Vendrell que es celebrarà diumenge a la una del migdia tindrà de cartell les colles habituals: Nens del Vendrell, Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Joves Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

La jornada de la capital del Baix Penedès vindrà marcada, a l’espera de la confirmació oficial, de l’eliminació de la majoria de mesures restrictives que han vingut imposades.

Això permetrà que tots els castellers de les colles hi puguin prendre part i que no calgui que el públic romangui assegut durant l’actuació. A falta de l’assaig d’aquest divendres, la Colla Joves Xiquets de Valls es planteja l’estrena del 3de8. Escoltem el segon cap de colla, Andreu Gassó.

Els de la camisa vermella completarien el repertori amb el 3de7 amb el pilar i el 4de7, prova del 4de8 que podria arribar per Santa Úrsula.

En paral·lel a la diada del Vendrell, la Colla Joves presentava aquest dijous al JCA Cinemes la pel·lícula “Fins al Final. La muntanya russa de la Colla Joves” sobre la diada de Santa Úrsula 2019.

PUBLICITAT