Destaquem el més important d’avui divendres 15 d’octubre i és que Valls ret homenatge al president de la Generalitat Lluís Companys amb ofrenes florals i on s’han tirat les quatre salves en honor seu. Bon dia.

PUBLICITAT

Com ja és tradició, s’ha fet a les 7 del matí a la Plaça del Blat on s’ha dut a terme un acte d’homenatge on s’han tirat les quatre salves en honor seu. Tot seguit, una desena de persones s’han desplaçat fins a El Fornàs al monument de Lluís Companys per fer la tradicional ofrena flora.

Un acte d’homenatge que ja s’ha tornat tradicional a la capital de l’Alt Camp per reconèixer Lluis Companys que va ser afussellat al castell de Montjuïc el 15 d’octubre de 1940.

L’esdeveniment està organitzat per la secció local d’ERC a Valls on desenes de persones han volgut commemorar i rememorar un cop més, la figura de Lluís Companys a la capital de l’Alt Camp.

Parlem de castells, per què La Colla Joves es planteja estrenar el 3de8 al Vendrell. La diada de Santa Teresa que es celebrarà diumenge a la una del migdia tindrà de cartell les colles habituals: Nens del Vendrell, Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Joves Xiquets de Valls.

La jornada de la capital del Baix Penedès vindrà marcada, a l’espera de la confirmació oficial, de l’eliminació de la majoria de mesures restrictives que han vingut imposades. Això permetrà que tots els castellers de les colles hi puguin prendre part i que no calgui que el públic romangui assegut durant l’actuació. A falta de l’assaig d’aquest divendres, la Colla Joves Xiquets de Valls es planteja l’estrena del 3de8.

PUBLICITAT