Valls ja prepara l’esdeveniment que posarà el marcador a falta dels cent dies per les Festes Decennals. És per aquest motiu, que la ciutat recuperarà la font ornamental de la Font de la Manxa que compleixen cinquant anys de la seva inauguració.

PUBLICITAT

Després d’anys d’inactivitat, la Font per fi, tornarà a veure funcionar els brolladors d’aigua i recuperarà la lluminositat i no podia ser d’altra manera, que fos aquest 20 d’octubre on només quedin cent dies per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

L’acte servirà per posar en marxa el marcador que diàriament farà el compte enrere fins el dia que comenci la celebració candelera. Escoltem Jordi Beltrán, gestor cultural de l’Ajuntament de Valls que valorava els preparatius de les Decennals 2021+1 a Ràdio Ciutat de Valls.

La font tindrà una reforma completa. La restauració mantindrà la seva estructura característica, però s’ha renovat el funcionament tecnològic.

La nova font, comptarà amb 19 brolladors, els quals permetran múltiples jocs d’aigua en moviment amb alçades de fins a tres metres. A més, hi ha diversos punts de llum LED que oferiran una gamma cromàtica molt àmplia.

Així doncs, es reactivarà de nou la Font de la Manxa coincidint en l’acte de presentació del marcador del compte enrere candeler, que s’ubicarà al balcó principal de l’antic Banc de Valls i els encarregats de destapar la primera xifra seran els xiquets vallencs nascuts l’any 2011, la darrera edició de les Decennals.

PUBLICITAT