Arriba l’hora del derbi entre el TGN Bàsquet – CB Valls. Serà el primer cop que es vegin les cares a Copa Catalunya els dos equips tarragonins. Un primer assalt que es disputarà al Sagrat Cor i en què cap dels dos equips s’hi havien enfrontat en la competició.

PUBLICITAT

Els dos tècnics, Victor Neila i Benet Ibáñez, van fer l’acte de presentació del derbi entre els conjunts que es disputarà diumenge a les 17:45h. A mes, hi haurà un alicient afegit: es veuran les cares les germanes Vilamajor per primera vegada en contra.

Un duel amb dinàmiques ben diferents les que arrosseguen els dos equips. Les vallenques arriben amb la moral alta d’aconseguir el primer triomf de la temporada davant el Draft Gramanet. Per la seva banda, les liles arriben invictes per al derbi després d’un inici de temporada incommesurable. Un derbi que es preveu apassionant al Sagrat Cor entre el TGN Bàsquet i el CB Valls, diumenge a tres quarts de sis la tarda.

PUBLICITAT