S’inaugura el marcador que marca el compte enrere per les Festes Decennals 2021+1. La canalla vallenca, que va néixer durant el darrer any de Decennals, va ser la protagonista per treure la lona i posar el comptador en marxa.

PUBLICITAT

Amb tot, es va posar de nou en marxa la Font de la Manxa en el seu cinquantenari amb el brollador d’aigua amb il·luminacions LED davant l’expectació de centenars de persones a tocar del monument dels castellers. Així ho explicava l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

Un esdeveniment emotiu per la ciutat de Valls, i que a partir d’ara es donaran a conèixer poc a poc, les pistes per les festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

Una edició especial i esperada que, tal com apuntava l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, la decisió d’ajornar les Festes un any va ser positiva per la represa a la normalitat a la ciutat de Valls.

PUBLICITAT