La Font de la Manxa torna a il·luminar-se anys després. Les obres que s’han anat fent als carrers adjecents a la Font, el Passeig dels Caputxins i la Carretera del Pla, han esdevingut claus per poder posar en marxa de nou la Font inaugurada l’any 1971 a la ciutat de Valls. 

PUBLICITAT

S’ha realitzat una restauració de la font en el seu sentit més tecnològic. Ara, son 19 brolladors els que compta la font els quals permeten múltiples jocs d’aigua en moviment amb alçades de fins a tres metres des del seu punt central. Així ho explicava l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

De fet, coincidint amb el comptador dels cent dies per les Decennals, també era el cinquantè anniversari de la Font de la Manxa, que torna a brollar i ho va fer amb música i llums LED que va il·luminar el cor de Valls en la setmana de la Fira de Santa Úrsula i quan manquen cent dies perquè donin pas a les festes candeleres a la ciutat de Valls.

PUBLICITAT