Destaquem el més important d’avui dijous 21 d’octubre i és que ja s’ha posat en marxa el marcador que serà el compte enrere per les Decennals 2021+1.

PUBLICITAT

La canalla vallenca, que va néixer durant el darrer any de Decennals, l’any 2011, va ser la protagonista per treure la lona i posar el comptador en marxa. Amb tot, es va posar de nou en marxa la Font de la Manxa en el seu cinquantè anniversari amb el brollador d’aigua amb il·luminacions LED davant l’expectació de centenars de persones a tocar del monument dels castellers.

Un esdeveniment emotiu per la ciutat de Valls, i que a partir d’ara es donaran a conèixer poc a poc, les pistes per les festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

Una edició especial i esperada que, tal com apuntava l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, la decisió d’ajornar les Festes un any va ser positiva per la represa a la normalitat a la ciutat de Valls.

Una Font de la Manxa que no s’inaugurava des de feia molt de temps. Les obres que s’han anat fent als carrers adjecents a la Font, el Passeig dels Caputxins i la Carretera del Pla, claus per poder posar de nou en marxa la Font. 

S’ha realitzat una restauració de la font en el seu sentit més tecnològic. Ara, son 19 brolladors els que compta la font els quals permeten múltiples jocs d’aigua en moviment amb alçades de fins a tres metres des del seu punt central.

PUBLICITAT