Ja ha arribat el moment. La Fira de Santa Úrsula recupera la normalitat i aquest cap de setmana torna a la seva naturalesa amb la diada castellera, la cercavila i estrenes com a actes centrals a Valls.

PUBLICITAT

Ja durant la setmana, s’han pogut celebrar diversos actes com la inauguració de la Font de la Manxa o les diverses estrenes del documental de “El pas. Santa Úrsula 1981”.

Així doncs, tornarà l’acte per excel·lència per Santa Úrsula: la diada castellera amb les colles castelleres dels Xiquets de Valls que marquen el Km 0 a la ciutat. Serà una diada que no tindra restriccions de públic ni castellers, on es farà el tradicional sorteig a les 12h del migdia on a dos quarts d’una, es celebrarà la diada castellera.

A més, tornaran les cercaviles amb els Gegants de Valls a les 11h del amtí i els grallers Bufalodre que recorrean el Barri Anti de la Plaça del Blat aquest dissabte.

A més, es farà el tradicional Ball de Diables, que serà un dels protagonistes a la tarda i el ball parlat a l’aparcament del Barri Antic. Tot plegat, amb l’estrena també de l’obra “Candela, la e la colla dels estels” al Teatre Principal de Valls.

Un cap de setmana complet, que complementaran les matinades i el solemne ofici en honor a Santa Úrsula diumenge al matí i on també hi hauran les atraccions i paradetes de Fira al passeig President Tarradellas, entre altres. Així doncs, queda tot a punt pels actes centrals de la Fira de Santa Úrsula 2021.

PUBLICITAT