JCA Cinemes Valls

El JCA Cinemes de Valls era l’escenari aquest dijous, al vespre, l’estrena de la pel·lícula “El Pas. Santa Úrsula 1981”, amb la qual es pretén commemorar el 40è aniversari de l’inici de la segona època d’or dels castells.

JCA Cinemes Valls
PUBLICITAT

La presentació de l’acte va anar a càrrec del periodista vallenc, Josep Carles Rius, president del Consell de la Informació de Catalunya i de la Fundació Periodisme Plural.

El film, dirigit per Maria Roig, compta amb testimonis que relaten el que va significar el 4de9 amb folre de la Colla Vella i el 5de8 de la Colla Joves en la diada de Santa Úrsula de 1981. Roig, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, destaca el que més li ha impactat durant el procés de preparació del documental.

La pel·lícula es tornarà a projectar divendres, dissabte i diumenge, a les vuit del vespre, als mateixos cinemes.

PUBLICITAT