Pla general del 5d7 de la Colla Vella Xiquets de Valls a la segona ronda de la Diada del Mercadal. Imatge del 3 d'octubre de 2021 (Horitzontal).

Destaquem el més important d’avui divendres 22 d’octubre i és que ja és tot a punt per la Fira de Santa Úrsula 2021 amb el retorn de la diada castellera a la ciutat de Valls.

Pla general del 5d7 de la Colla Vella Xiquets de Valls a la segona ronda de la Diada del Mercadal. Imatge del 3 d'octubre de 2021 (Horitzontal).
PUBLICITAT

Ja ha arribat el moment. La Fira de Santa Úrsula recupera la normalitat i aquest cap de setmana torna a la seva naturalesa amb la diada castellera, la cercavila i estrenes com a actes centrals a Valls. Ja durant la setmana, s’han pogut celebrar diversos actes com la inauguració de la Font de la Manxa o les diverses estrenes del documental de “El pas. Santa Úrsula 1981”.

Així doncs, tornarà l’acte per excel·lència per Santa Úrsula: la diada castellera amb les colles castelleres dels Xiquets de Valls que marquen el Km 0 a la ciutat. Serà una diada que no tindra restriccions de públic ni castellers, on es farà el tradicional sorteig a les 12h del migdia on a dos quarts d’una, es celebrarà la diada castellera.

A més, tornaran les cercaviles amb els Gegants de Valls a les 11h del amtí i els grallers Bufalodre que recorrean el Barri Anti de la Plaça del Blat aquest dissabte. També, es farà el tradicional Ball de Diables, que serà un dels protagonistes a la tarda i el ball parlat a l’aparcament del Barri Antic. Tot plegat, amb l’estrena també de l’obra “Candela, la de la colla dels estels” al Teatre Principal de Valls. 

PUBLICITAT