Foto: Jonay González

El CB Valls Lear perd en el derbi davant el TGN Bàsquet per 63 a 44. Les vallenques no van poder entrar en el partit amb una de les pistes més complicades de la categoria com és el Sagrat Cor i amb un equip que només coneix la victòria.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Les de Benet Ibáñez ho intentaven comandads per Júlia Calafell i Elisabet Salat, que entre les dues anotaven 19 punts per les blanc-i-vermelles.

Tot i això, els múltiples errors en el tir exterior i en llençaments de dos, van penalitzar molt al Valls davant un TGN superior. Un mal segon quart d’una anotació de set punts esdevendria decisiu pel transcurs del partit amb un Valls a remolc de les liles.

Així valorava aquesta derrota, el tècnic del CB Valls Lear, Benet Ibáñez.

El Valls que encaixa la seva tercera derrota de la temporada i es col·loquen vuitenes a la classificació. Ara les vallenques podran descansar fins dintre de dues setmanes per preparar el proper partit amb un altre derbi, davant el Reus Ploms Salle, dissabte 11 de novembre a dos quarts de vuit del vespre.

PUBLICITAT