La Unió Esportiva Valls encaixa la primera derrota de la temporada i ho fa a El Vilar davant el Viladecans per 0 a 1. No va ser un bon partit dels vallencs a casa, però continuen líders després de les punxades del seus perseguidors.

PUBLICITAT

Els de Manel Cazorla no van poder davant un equip rocós que va demostrar els pocs gols que ha encaixat només un gol aquesta temporada. Així valorava aquesta derrota el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Només amb algunes arribades a la segona meitat de Toldrà i Ramón aconseguien acostar-se a la porteria dels del Baix Llobregat.

Al minut 73, l’estratègia va esdevenir decisiva per la victòria visitant i és que Marc Martínez, superava a Albert Alfonso per donar els tres punts al Viladecans. Primera derrota de la temporada pels vallencs que, tot i així, continuen sent líders del grup 3 de Primera Catalana. 

PUBLICITAT