Bon dia i benvinguts a #VALLSINFO! L’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls sobre les darreres novetats de la ciutat.

PUBLICITAT

Destaquem el més important d’avui dilluns 25 d’octubre i és que tot ve marcat per la Diada de Santa Úrsula 2021: Les dues colles dels Xiquets de Valls signen la clàssica de 8.

Gairebé dos anys després de l’última actuació, la plaça del Blat tornava a acollir aquest diumenge, al migdia, la diada de Santa Úrsula amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Una jornada amb emocions, encara un nivell inferior al d’anys anteriors. Tot i així, hi havia moltes ganes de tornar a lluir la camisa i enfaixar-se

Santa Úrsula 2021 va durar 1 hora. La Colla Joves alçava els primers 4de8 i 2de7 de l’any. També repetien el 3de8, castell que la setmana abans havien estrenat al Vendrell. Els de la camisa vermella tancaven la diada amb dos pilars de 5.

A l’altre costat de la plaça, la Colla Vella també signava la clàssica de 8 amb una triple estrena: 3de8, 4de8 i 2de7.  Abans d’acabar, aixecaven tres pilars de 5 al balcó.

Després de Santa Úrsula, les dues colles vallenques seguiran amb els assaigs per preparar la sortida de diumenge 7 de novembre, al migdia, a la Fira de Vila-rodona.

Així va ser la Fira de Santa Úrsula 2021. La de la represa castellera després de dos anys sense celebrar-se a la ciutat.

PUBLICITAT