El ple de l’Ajuntament de Valls aprova l’esdeveniment de Ràdio Ciutat de Valls com a servei public, integrador i comunitari que donarà veu a tots els agents de la ciutat de Valls com un mitjà de proximitat. En el consell plenari es va aprovar amb 12 vots a favor, 3 en contra i 5 abstencions.

PUBLICITAT

Amb aquesta aprovació, Ràdio Ciutat de Valls esdevé com un mitjà públic que pugui créixer i fer participar als vallenques, vallencs i entitats a poder tenir veu des de la ciutat i per a la ciutat de Valls. Ràdio Ciutat de Valls s’obre d’aquesta manera a la ciutadania de Valls des d’un model de ràdio online i a la carta, que vol seguir creixent per oferir els millors continguts a la carta amb un model de rigor i professionalitat.

Així doncs, Ràdio Ciutat de Valls esdevé com un servei públic participatiu i obert a la ciutadania. Des de Ràdio Ciutat de Valls recordem que podeu registrar-vos en aquest enllaç per a poder fer el vostre podcast, obert a la ciutadania!

PUBLICITAT