Gairebé dos anys després de l’última actuació, la plaça del Blat tornava a acollir aquest diumenge, al migdia, la diada de Santa Úrsula amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

Una jornada amb emocions, encara un nivell inferior al d’anys anteriors. Tot i així, hi havia moltes ganes de tornar a lluir la camisa i enfaixar-se

Santa Úrsula 2021 va durar 1 hora. La Colla Joves alçava els primers 4de8 i 2de7 de l’any. També repetien el 3de8, castell que la setmana abans havien estrenat al Vendrell. Els de la camisa vermella tancaven la diada amb dos pilars de 5. Escoltem la valoració del cap de colla de la Joves, Jaume Martí.

A l’altre costat de la plaça, la Colla Vella també signava la clàssica de 8 amb una triple estrena: 3de8, 4de8 i 2de7. Abans d’acabar, aixecaven tres pilars de 5 al balcó. Escoltem la valoració del cap de colla de la Vella, Albert Martínez.

Després de Santa Úrsula, les dues colles vallenques seguiran amb els assaigs per preparar la sortida de diumenge 7 de novembre, al migdia, a la Fira de Vila-rodona.

PUBLICITAT