21109091. México, D.F- Trabajadores de la Secretaría de Salud, se aplicaron la vacuna de al Influenza Estacional, al término de la presentación de la Encuesta Nacional de Salud 2012. NOTIMEX/FOTO/JAVIER LIRA OTERO/JLO/HTH/

La ciutat de Valls ja ha donat el tret de sortida a una nova campanya de vacunació contra el virus de la grip.

21109091. México, D.F- Trabajadores de la Secretaría de Salud, se aplicaron la vacuna de al Influenza Estacional, al término de la presentación de la Encuesta Nacional de Salud 2012. NOTIMEX/FOTO/JAVIER LIRA OTERO/JLO/HTH/
PUBLICITAT

El centre de vacunació escollit, serà el Pavelló Joana Ballart, tot i que també s’aniran habilitant puntualment altres centres de la ciutat com el Centre Cívic la Fusta o el local social del Barri dels Castells. Una campanya que es durà a terme fins el 26 de novembre i on és necessari demanar cita prèvia per poder vacunar-se.

La gestió de la campanya va a càrrec dels professionals sanitaris del CAP Sarró de Valls.

Com cada any, l’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa aquesta campanya adreçada especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip i també als que poden transmetre el virus a persones en situació d’alt risc, com els professionals de la salut.

Aixi doncs el Joana Ballart s’obrirà des de 12h a 14h de la tarda de dilluns a divendres excepte el 28 d’octubre i 2, 8, 11 i 22 de novembre que estarà disponible de les 15 a les 17 h. El dilluns 1 de novembre, dia de Tots Sants, estarà tancat tot el dia.

Per poder vacunar-se cal demanar cita prèvia a www.citasalut.cat

PUBLICITAT