OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Ajuntament de Valls aprova en el ple municipal congelar les ordenances fiscals per al 2022 per segona vegada consecutiva i en contrari del que s’han fet en altres consistoris de pujar taxes. Així ho ha aprovat l’equip de Govern de Junts per Valls i Esquerra Republicana. Per la seva banda, els grups municipals de l’oposició, el PSC i la CUP, hi han votat en contra i la regidora de Ciutadans s’ha abstingut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré ha explicat que Valls es diferencia d’altres ciutats que han decidit apujar els impostos per la situació que ha generat la crisi sanitària i la tendència a la inflació.

Amb 12 vots a favor, 7 en contra i l’abstenció de Ciutadans, Valls congela per segon any consecutiu les ordenances fiscals per l’any 2022. El PSC ha anunciat que presentaran al·legacions a l’exposició pública, i la CUP ha argumentat que s’hauria de pujar impostos a “qui més tingui”.

PUBLICITAT