Bon dia i benvinguts a #VALLSINFO! L’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls sobre les darreres novetats de la ciutat.

PUBLICITAT

Destaquem el més important d’avui dimarts 26 d’octubre destacant le mesures més importants del ple a l’Ajuntament de Valls, entre elles que Ràdio Ciutat de Valls esdevé a ser un servei públic.

Així doncs, Ràdio Ciutat de Valls s’estén ara com a un servei public, integrador i comunitari que donarà veu a tots els agents de la ciutat de Valls com un mitjà de proximitat. En el consell plenari es va aprovar amb 12 vots a favor, 3 en contra i 5 abstencions.

Amb aquesta aprovació, Ràdio Ciutat de Valls esdevé com un mitjà públic que pugui créixer i fer participar als vallenques, vallencs i entitats a poder tenir veu des de la ciutat i per a la ciutat de Valls.

 Ràdio Ciutat de Valls s’obre d’aquesta manera a la ciutadania de Valls des d’un model de ràdio online i a la carta, que vol seguir creixent per oferir els millors continguts a la carta amb un model de rigor i professionalitat.

A més, l’Ajuntament de Valls aprova en el ple municipal congelar les ordenances fiscals per al 2022 per segona vegada consecutiva i en contrari del que s’han fet en altres consistoris de pujar taxes. 

Així ho ha aprovat l’equip de Govern de Junts per Valls i Esquerra Republicana. Per la seva banda, els grups municipals de l’oposició, el PSC i la CUP, hi han votat en contra i la regidora de Ciutadans s’ha abstingut.

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré ha explicat que Valls es diferencia d’altres ciutats que han decidit apujar els impostos per la situació que ha generat la crisi sanitària i la tendència a la inflació.

Amb 12 vots a favor, 7 en contra i l’abstenció de Ciutadans, Valls congela per segon any consecutiu les ordenances fiscals per l’any 2022. El PSC ha anunciat que presentaran al·legacions a l’exposició pública, i la CUP ha argumentat que s’hauria de pujar impostos a “qui més tingui”.

La ciutat de Valls ja ha donat el tret de sortida a una nova campanya de vacunació contra el virus de la grip.

El centre de vacunació escollit, serà el Pavelló Joana Ballart, tot i que també s’aniran habilitant puntualment altres centres de la ciutat com el Centre Cívic la Fusta o el local social del Barri dels Castells. Una campanya que es durà a terme fins el 26 de novembre i on és necessari demanar cita prèvia per poder vacunar-se.

PUBLICITAT