Valls recupera el Festival Guant amb la internacionalitat de companyies vingudes d’arreu de Catalunya i d’Itàlia. En total, durant sis dies, es representaran fins a vuit espectacles de titelles al Teatre Principal de Valls, on tornen les companyies internacionals, ja que l’any anterior es va haver de retardar al desembre amb formacions locals i amb aforament limitat.

PUBLICITAT

Com a plat internacional hi haurà el titellaire italià Dario Moretti a més de les companyies catalanes Festuc Teatre i Tactilicuä & Da Capo, entre altres. Escoltem al regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala.

Ara, amb el 100% de l’aforament permès es podran veure les obres al Teatre Principal de Vallsi als teatres d’Alcover i el Morell. El Festival Guant de Valls d’aquesta manera, torna a la noralitat en la seva 17ena edició després d’un any limitat per la crisi sanitària de la COVID-19.

PUBLICITAT