CB Valls – Club Bàsquet Tarragona, el plat fort de la jornada 5 de la Lliga EBA que arriba amb tots dos equips amb dinàmiques més que positives. El CB Valls es manté invicte al Joana Ballart i amb la moral alta després del triomf clar davant el SESE i amb el balanç de tres victòries i una derrota a domicili davant el Castelldefels.

PUBLICITAT

La confiança dels blanc-i-vermells es preveu clau amb jugadors com Marcus Vinicius, MVP en dues ocasions aquesta temporada, Guillem Fábregas amb el 5/5 en triples i comandats per Oriol Besora. El dubte per aquest partit serà David Loras en files vallenques.

Per la seva banda, els de Berni Álvarez arriba amb el ple invicte a la competició: 4 victòries en 4 partits en un equip completament remodelat i que ja va emportar-se el triomf en Lliga Catalana EBA, amb jugadors de qualitat com Yoeri Hoexum, el jove jugador Ousmane o el dubte fins al final d’Orion Outerbridge El tècnic del CB Valls, Oriol Pozo explica de quina manera arriba el Valls per aquest derbi.

Un Joana Ballart que es preveu en ple absolut i on des de fa setmanes ja pot entrar el 100% del públic a les graderies. S’espera un ambient de gala per acollir el primer derbi de la temporada entre el vallencs i tarragonins que aspiren a lluitar per l’ascens. El partit, serà dissabte a les 18h de la tarda entre el CB Valls i el Club Bàsquet Tarragona.

PUBLICITAT