La Unió Esportiva Valls vol tornar a trobar el camí de la victòria al camp del Vilanova. Un partit que podreu seguir en directe a Ràdio Ciutat de Valls i en el que els de Manel Cazorla volen seguir sent líders del grup 3 de Primera Catalana. Els vallencs visiten un dels camps històrics i atractius com és el dels Alumnes Obrers del Vilanova.

PUBLICITAT

Dos equips que els hi falta efectivitat a les àrees però que es situen al capdavant de la classificació. Els del Garraf només son a un punt dels vallencs i una victòria serviria per donar un cop d’autoritat a la taula. Escoltem al tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Així doncs, els vallencs visiten un estadi complicat i després de la derrota davant el Viladecans a El Vilar, els blanc-i-vermells volen redimir-se tornant al camí de la victòria. Un partit, entre el Vilanova i la UE Valls que podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls, dissabte a les 18h de la tarda.

PUBLICITAT