Foto: Guillem Pasano

Després de la derrota 56 a 62 del CB Valls davant el CBT al Joana Ballart, els d’Oriol Pozo volen refer-se fora de casa visitant una pista complicada, com és el cas de l’Olivar que ara mateix, és segon de la conferència.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Els vallencs visitaran Aragó sent tercers a la classificació, després de la derrota del Castelldefels a la pista del Roser i amb un balanç de tres victòries i dues derrotes.

Els blanc-i-vermells volen rearmar-se i refer-se davant un bon bloc, però que fins al moment, porten un balanç incommensurable: 4 victòries i una derrota. Només van perdre a la pista de l’Es Castell a les Illes Balears per un ajustat 90 a 84. Escoltem al tècnic del Club Bàsquet Valls, Oriol Pozo.

Després de la derrota davant el CBT, els vallencs volen rearmar-se fora de casa. Una Lliga EBA molt ajustada i en què hi ha cinc equips amb el mateix balanç que el Valls, són el Martinenc, Salou, Roser, SESE i Castelldefels amb un partit menys. El partit davant l’Olivar serà diumenge a les 17h de la tarda.

PUBLICITAT