Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls 2021+1 presenten fins a 31 propostes familiars per gaudir en 4 centres educatius de Valls. Es tracten d’espectacles de teatre, circ, dansa, contacontes o teatres de titelles que s’emplacen a l’Escola Enxaneta, l’Escola Eugeni d’Ors, l’Escola Baltasar Segú i l’Institut Serra de Miramar.

PUBLICITAT

Entre les propostes, hi destaquen fins a sis propostes vallenques amb el taller de música de Mireia Besora, la Pallassa MOFA o les companyies de teatre Passabarret o l’Eudald Ferré. Escoltem a Dèlia Batet, representant de la Comissió d’Espectacles Familiars de les Decennals 2021+1.

Com a novetat, es presenta una mostra de teatre en miniatura per a una sola persona. Es tracta del Teatre en miniatura Lambe-Lambe inspirat en el teatre de carrer originari del Brasil amb representacions adreçades per a un espectador i de pocs minuts de durada. Així ho expressava, Eudald Ferré, director de la companyia de Teatre.

El certamen es completarà amb espectacles de música, ball, hip-hop i de titelles en què les famílies podran comptar amb tres tallers de dansa i conèixer en la seva totalitat, els 4 centres educatius de Valls. Unes Decennals 2021+1 que posen cabuda a les famílies, amb una trentena de propostes i on es poden fer les inscripcions telemàtiques, a preus simbòlics.

PUBLICITAT